Решете се засекогаш: Домашно средство за бубашваби

Како да се решите од упорните непоканети гости? Мнгоу произведуваи на средства направиле средства кои моментално ги елиминираат.

Дезинсекцијата, исто така се покажала ефикасна, но е со ограничен рок. Овој рецепт навистина трајно ја решава наездата на инсекти од вашиот дом.

Затоа подгответе им мешавина од боракс и шеќер и навистина ќе пукнат. Уште еден начин да се решите од инсекти е да посипете смеса од брашно и прашок против инсекти.

А можете да пробате и со мешавина од брашно, жолчка и борна киселина. Смесата се прави во топчиња, налик смоки. Бубашвабите ќе ја обожаваат, но ќе има фатален исход по нив.