Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Дел од Центар утре ќе остане без вода

Утре од 10 часот до завршувањето на интервенцијата прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на улицата Никола Тримпаре и објектите на потегот помеѓу улиците Аминта Трети и Рајко Жинзифов, во општина Центар.

Од „ЈП Водовод и канализација“ информираат дека прекинот ќе настане поради изведување приклучок на водоводна мрежа на улицата.

Во тренд…