Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Делови од Аеродром, Карпош и Чаир утре без струја

Делови од општините Аеродром, Карпош и Чаир утре ќе останат без електрична енергија поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа.

Без струја утре од 8:30 до 14:30 часот ќе бидат корисниците од дел од булевар Србија и дел од улица Мите Богоевски, во општина Аеродром.

Од 9:00 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе останат и корисниците од улицата Никола Русински зграда број 4, влез 1 и 2, во општина Карпош.

Без струја од 12:00 до 14:00 часот ќе бидат и корисниците од улиците 155, 157, 397 и Поликлиника Бит–пазар со објектите во нејзината околина, во општина Чаир.

Во тренд…