Место на свадба, сега ќе подготвуваат погреб: Брзале да стигнат на време во црква, згаснаа нивните животи во страшна несреќа

Родриго Ногеира и неговата вереница Луана Алвис, заги нале додека се брзале да одат на свадба,на југоистокот на Бразил.

Тие требало да се венчаат во 11 часот по локално време, но брзајќи на нив налетал автомобил. Сега семејствата наместо свадба спремаат погреб, а во црквата наместо свадбена музика имало опело. За трагедијата пишува цел свет.

Родриго брзајќи за да не доцнат претекнувал автомобил, а тогаш се забил дирекно во возило пред него.