Без струја ќе останат делови од Сарај и Карпош

Без електрична енергија денеска ќе останат дел од корисниците на општините Сарај и Карпош.

Според информација од Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје, во периодот од 9 до 14 часот, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од село Љубин, а во периодот од 9 до 15 часот корисниците од улицата Никола Русински бр. 6, влезови 1 и 2 (општина Карпош).