Го пробудиле ужасни звуци – кога излегол надвор пребледел од страв. Што е ова? (Видео)

0 Shares

Еден човек се преплашил кога слушнал прилично страшни звуци кои доаѓале од блиската шума.

Дали можеби се работело за бигфут, вонземјани, или нешто друго, не сме сигурни…

Ова видео е снимено на 16 декември во 8.30 часот во близина на една шума во Витсет во Канада.

Иако можеби се работи за звуци кои ги испушта некое животно во шумата, мора да признаете дека звуците се навистина застрашувачки…

0 Shares