(Видео) Нетанјаху заигра со победничката на Евровизија

Премиерот на Израел, Бенјамин Нетанјаху, не издржа да не заигра со победничката на Евровозија, Нета Барзилаи.

На пречекот на победничката во земјата, таа го заигра познатиот chicken dance, а Нетанјаху ѝ се придружи.