Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Градежен производ кој го воодушеви светот: Бетонски блокови за двојно побрзо градење

Блоковите „Армо“ претставуваат совршен изум на современо градежништво. Освен што со нив се гради побрзо, тие не бараат малтер и фуга.

Потребата за брзо и економично градење е поактуелна од било кога, особено во руралните делови на Мексико.

Поради тоа, Хуан Мануел Рејес од фирмата Армд Омега осмислил нов вид бетонски блогови со кои ѕидањето куќа е побрзо и за 50 %.

Како изгледаат овие блокови и како се гради со нив погледнете во видеото во прилог.