Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ова е најопасниот нож на светот: Го користат само најдобрите специјалци (Видео)

Microtech MCT 1057 Jagdkommando е специјален нож кој се изработува во ограничени количини.

Острицата му е закосена од три рабови и искована од 440А челик. Самата острица е долга 17.8 см, додека целиот нож со рачката е долг околу 34 см. Тежок е 700 грама.

Моментално го користат најдобрите антитерористички групи на светот, а се препорачува да не се користи ако не сте 100% сигурни во неговата моќ. Опасна играчка!

Погледнете го видеото…