Утре без струја делови на Лисиче и Драчево

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре (вторник) се планирани следните исклучувања во електросистемот:

Од 8:00 до 9:00 часот корисниците од ТЦ „Лисиче“, локалите во близина на „Маркет Елида“,
од 9:00 до 13:00 часот корисниците од дел од ул. „Востаничка“ (поточно броеви од 88 до 138), и
од 8:30 до 9:30 часот корисниците од населба Драчево, куќите во потегот помеѓу ул. Солунска Глава, ул. Илија Ристевски и ул. Јустинијан Први.