Секогаш во средиштето на збиднувањата...

„Штом не нема нас“ одлично котира на Youtube топ листата

Новата песна „Штом не нема нас“ на Мустафа Мусти Изеировски се најде на високата 15 позиција во селекцијата „Најдоброто овој викенд од Македонија“ на Youtube со вкупно 40 видеа.

Селекцијата видео сервисот на Гугл ја прави секоја недела, а младиот пејач за кратко време успеа сета јавноста да ја информира за својата нова песна која веќе брои позитивни критики.

„Штом не нема нас“ е македонска верзија со текст на познатиот писател Драган Таневски од оригиналниот грчки хит „Otan agan pas“ од музичката ѕвезда Стан.

Во тренд…