Овој зеленчук го купуваме ретко, а нема поздрав – го чисти телото и лечи многу болести

0 Shares

Често го заобиколуваме овој зеленчук на пазарите, не знаејќи дека е многу здрав – го чисти телото, а лечи од многу болести.

Станува збор за црната ротква која изобилува со витамини, помага за зајакнување на имунитетот, го чисти организмот, лечи грип, настинки…

Во видеото во прилог погледнете какви други лековити својства има овој чудесен зеленчук…

0 Shares