Од денеска летно работно време на зонските паркиралишта во Скопје

Од денеска почнува летното сметање на времето на паркиралиштата, информираат од ЈП „Градски паркинг“-Скопје. Како што се наведува во соопштението, работното време во зоните А, Б, Ц и Д ќе биде од 7 до 23 часот од понеделник до сабота.

В недела паркирањето е бесплатно во текот на целиот ден.