Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ископала дупка во дворот и ја прекрила со голем црн најлон. Резултатот е ФЕНОМЕНАЛЕН! (ВИДЕО)

Ископала дупка во дворот и ја прекрила со голем црн најлон. Резултатот е ФЕНОМЕНАЛЕН! (ВИДЕО)

Со малку креативност и пари можете да направите вистинска магија во дворот која ќе го воодушеви целото семејство, но и вашите пријатели…