Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ја извадил старата врата и ја исекол на парчиња. Крајниот резултат ќе ве остави без зборови!

Ја извадил старата врата и ја исекол на парчиња. Крајниот резултат ќе ве остави БЕЗ ЗБОРОВИ!

 

Во продолжение погледнете како Тим Свеј од стара врата направил супер електрична гитара…