Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Како да извадите завртка без вистински клуч: Ова е најдобриот трик на сите времиња! (видео)

Дури и најдобриот мајстор во куќата не може секогаш да ја заврши работата доколку го нема алатот кој му треба.

Но, постојат и трикови, кои може да ви помогнат во ситуации кога немате алат…

Погледнете и споделете со пријателите: