Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Пресекла обично пластично шише, а потоа направила нешто генијално!

Празните пластични шишиња за повеќето претставуваат само отпад, но тоа не е случај со Никол Алексис која во нив гледа вистинско богатство.

Таа со светот сподели 10 креативни методи како да се употребат празните пластични шишиња.

Погледнете, можеби ќе пронајдете инспирација за „направи сам“ проект: