Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Собрала куп стапчиња од сладолед. Кога ќе видите што направила од нив, ќе го направите истото!

Топлите денови се пред вратите, а тогаш ќе дојде и времето за првите сладоледи. Дали знаевте дека од дрвените стапчиња од сладолед можете да направите прекрасни украси за вашиот дом?

Полесно е отколку што мислевте, а изгледа прекрасно.

Се` што ви е потребно се куп стапчиња од сладолед, лак и лепило.

Погледнете…