Без струја делови на Кисела Вода и Чучер Сандево

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат:

– од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул. Востаничка. (Општина Кисела Вода)
– од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с. Брaзда. (Oпштина Чучер Сандево )