Преживеала пад на авион во кој животот го загубиле 107 луѓе, а потоа нашла утеха во музиката и ја подигнала публиката на нозе

Кечи имала само 16 години кога преживеала страшна авионска несреќа во која животот го загубиле 107 луѓе. Падот на авионот го преживеале таа и уште едно лице.

Врзана за болничкиот кревет, во музиката пронашла утеха. Иако од секогаш сакала да пее, нејзината желба тогаш уште повеќе пораснала.

Потоа се пријавила во шоуто America’s Got Talent, а нејзината изведба на песната „Thinking Out Loud“ ја подигнала публиката на нозе. Неверојатен момент!