Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ова е момчето кое почина вечерва играјќи фудбал во Кисела Вода

По веста дека вечерва починало 24 годишно момче додека играло фудбал на игралиште во Кисела Вода, на социјалните мрежи многу пријатели се простуваат од момчето.

Станува збор за Драган кој бил член на навивачката група „Комити“.

На социјалните мрежи негови блиски изразуваат сочувство за прерано згаснатиот живот.

Последна порака до момчето е упатена и од навивачката група Комити на социјалните мрежи.

Инаку лекарите од итната медицинска помош се обиделе да го реанимираат момчето, но тоа и понатаму не покажувало знаци на живот, по што констатирале смрт.