Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Кога ќе видите како се асфалтираат патиштата низ Австралија, ќе се фатите за глава (Видео)

Еве како се асфалтираат патиштата во Австралија (Видео)

Погледнете со каква технологија и брзина се асфалтираат патиштата низ Австралија.

Погледнете го видеото…