Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Заиграле оро на протестот против поскапените горива (Видео)

Бројни возачи незадоволни од зголемувањето на цените на горивата одлучиле денес да ги блокираат сообраќајниците ширум Босна и Херцеговина.

Возачите протестирале во Сараево, Тузла, Зеница, Бања Лука и во други места.

Меѓутоа, група граѓани одлучиле среде протестот да заиграат оро. Еве како изгледало: