Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Кирацовски на средби со граѓаните: Обезбедуваме повеќе пари кај граѓаните, повисоки плати, инвестиции, нови работни места и подобар животен стандард

Вчерашниот ден, исполнет со многу средби и разговори со нашите граѓани, го завршивме во мултиетничко Кичево. Заемна почит и меѓусебно разбирање се основните вредносни принципи на заедништвото кое го изградивме, соопшти Александар Кирацовски.

Само заедно можеме да создадеме држава за сите која нуди еднакви шанси за просперитет на сите наши граѓани. Продолжуваме заедно. Обезбедуваме повеќе пари кај граѓаните, повисоки плати, инвестиции, нови работни места и подобар животен стандард. Македонија за сите!, порача Кирацовски.