Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Од екскурзија им го носат во ковчег – ова е детето кое беше прегазено, незапаметена трагедија

Десетгодишно момченце кое денеска во Суботица го прегази автомобил марка Тојота, додека поминувал на улица со група ученици и наставничката.

Малиот Алекса бил на екскурзија и требало денеска да си дојде дома, кога на него налетал возач кој се возел со огромна брзина и го прегазил со уште две девојчиња.

Во тренд…