Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Идеална за седенки во двор: Еве како да направите скара од цигли (Видео)

Ако сте љубител на скара, ова нешто мора да го имате во својот двор!

Може да ви послужи за подготовка на разни јадења…

Погледнете ја снимката и следете ги упатствата кои се исклучително јасни. Еве како да ја направите оваа интересна печка со скара!

 

Во тренд…