Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Што ќе објави Владата вечерва? Во 19 часот изјава во врска со објавувањето на договорот со Грција

Вечерва портпаролот на Владата на Република Македонија Миле Бошњаковски ќе даде кратка изјава во врска со објавувањето на договорот со Република Грција.

– Во 19:00 часот, портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски ќе даде кратка изјава во Медиа Центарот на Владата на Република Македонија во врска со објавувањето на договорот со Република Грција, се вели во соопштението кое предмалку го испрати Владата.