Видео: Сите на гробиштата се држеле за глава – син го закопа татко си во луксузно БМВ

0 Shares

Светот со големо внимание ја пренесе веста за еден син кој решил својот татко да го погреба со луксузен автомобил БМВ, кој му ветил дека ќе го имаат.

Имено, синот чиј идентитет е непознат купил возило од 66.000 долари со најнова технологија, па го погребал татка си во него.

0 Shares