Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Во живо: Се очекува изјава на портпаролот на Владата

По затворената седница на Владата, портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски ќе даде кратка изјава во Медиа Центарот на Владата на Република Македонија во врска со објавувањето на договорот со Република Грција.