Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Еве како да отворите катанец без клуч и уште неколку трикови… (Видео)

Овие трикови добро е да ги знаете, бидејќи можеби ќе ви затребаат кога најмалку се надевате.

Се работи за четири трикови: два се однесуваат на отварање катанец без клуч, а останатите на тоа како да ги заклучите вратите со вилушка и како да направите дупликат клуч сами.

Погледнете ги советите во видеото.