Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Изгледаше како обичен ден на плажа, се` додека не дојде ОВА изненадување од небото!

Овие луѓе уживале во сончањето на плажа и капењето во морската вода во Еквадор.

Изгледаше како обичен ден на плажа, се` додека не дојде изненадување од небото.

Стотици пеликани се појавиле во потрага по риби.

Погледнете:

Во тренд…