Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Машина за чистење плажи: Ефикасна во отстранување сè и сешто (Видео)

Плажите во САД сè повеќе се чистат со машини на компанијата H. Barber & Sons. Оваа компанија е пионир кога станува збор за машини за чистење плажи.

Овие машини за чистење на плажите се ефикасни во отстранување на алги, мртви риби, стакло, пластика, лименки, цигари, школки, камен, дрво и речиси било кој непосакуван отпад.

Во видеото во прилог погледнете како функционираат овие машини.