Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без вода ќе останат дел од корисниците на Карпош

Бев вода денеска од 9 часот ќе останат дел од корисниците на Општина Карпош, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи.

Прекинот ќе биде поради изведување на водоводен приклучок, а без водоснабдување ќе останат корисниците на дел од булеварот Партизански одреди, односно зградите во близина на Неуромедика и улица Црвена вода. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на градежните работи.