Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Од работилницата на „Нисан“: Опасна играчка во рацете на јапонската полиција (Видео)

Нисан има долга традиција на изработка на специјални полициски автомобили, а круната на таа пракса е новиот GT-R.

Нисан има многу полициски автомобили. Традицијата продолжува и со предавањето на R35 GT-R на полицијата во Точиги, местото каде се произведува овој автомобил.

Инаку, оваа опасна играчка има 565 КС. Во видеото во прилог погледнете како изгледа оваа „машина“…

Во тренд…