Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови од општина Карпош

Делови од општина Карпош денеска ќе останат без електрична енергија.

Регионалниот центар за управување со кризи информира дека за денеска се планирани следните исклучувања во електросистемот и без електрична енергија ќе останат: во периодот од 9 до 10:30 часот корисниците од дел од ул. Осло од бр. 2 до бр. 8, дел од пазарот во Тафталиџе, и дел од ул. Московска број 9.