Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Овој човек сечка цела лубеница за две минути! Погледнете и научете како го прави тоа (Видео)

Во врелите летни денови може ли некој да одолее на вистинско освежување во вид на зрела и сочна лубеница?

Сигурно не!

Погледнете ја оваа снимка и научете како за две минути да исечете лубеница…