Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ќе се растопите кога ќе погледнете како мечиња учат да се качуваат на стебло (Видео)

Црна мечка излегла со младенчињата од својата пештера и ги повела во прошетка за да ги научи на некои основни вештини.

Штом забележале стебла во шумата, младенчињата веднаш добиле желба да се качат на нив.

Мечињата, секако, не го совладале качувањето веднаш, но инстиктите на крај сепак ги довеле до саканиот резултат.

Младенчињата цело време ги пратела грижливата мајка.

Уживајте во видеото…