Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Утре без струја неколку делови од Карпош и Сарај

За утре се планирани неколку исклучувања во електросистемот и без електрична енергија ќе останат делови од општините Карпош и Сарај.

Во периодот од 9 до 13 часот без струја ќе бидат корисниците на дел од улицата Московска, општина Карпош, додека од 12 до 13:30 часот корисниците од Горно Нерези, Етно Село, општина Карпош и селата Крушопек и Горни Крушопек во општина Сарај, соопшти ЕВН.