Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фасцинантна снимка ги прикажува сите авионски летови во еден ден (Видео)

Фасцинантната снимка која ја објави Flight Radar24 прикажува како изгледа најпрометниот ден на небото.

Страницата која ја следи состојбата на небото во реално време открила дека 30 јуни бил најпрометен ден во годината, со забележани повеќе од 202 илјади летови.

Flight Radar вели дека тоа за нив бил најпрометниот ден некогаш, а видеото кое го објавиле на Твитер стана вирално.