Секогаш во средиштето на збиднувањата...

„Погледнете ја дупката во небото, еве кој има моќ“: Ја снимал бурата, а потоа забележал нешто чудно (Видео)

Еден корисник на Фејсбук во живо снимал почеток на бура, кога на небото забележал како нешто се движи.

На снимката де гледа како бурата се приближува во град во Алабама кога камерата се насочува кон небото.

Соло Доло, кој во живо ја пренесувал бурата на Фејсбук, во еден момент зборува дека нема струја во местото, додека сè околу лета, кутии, дрва…

Во еден момент камерата се насочува кон небото и се фокусира на светла, бела флека.

– Погледнете ја дупката на небото, еве кој има моќ, вели Доло на снимката.

Еден од корисниците на Фејсбук укажал на чуден облик во облаците, кој наликувал на човечко тело.

Видеото го прегледале повеќе од милион луѓе, а на Фејсбук има повеќе од 7.000 коментари.