Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Трик злато вреден: Еве како да запалите оган со помош на шише (Видео)

Дали знаевте дека со помош на вода можете да запалите оган?

Овој трик може да ви се најде и еден ден да ви го спаси животот.

Светлината на сонцето лесно се прекршува низ водата, а со тоа можете да ја насочите на едно место и да запалите оган.

Погледнете како изгледа…