Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Кисела Вода, Ѓорче Петров, Сарај и Центар

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утрово без електрична енергија ќе останат:

• од 08:30 до 11:30 часот, корисниците од ул. Виктор Ивановиќ Гавриловиќ (Пржино ) . ( Општина Кисела Вода )
• од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од дел од с. Орман и дел од с. Волково . ( Општина Ѓорче Петров )
• од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. 20 во с. Сарај. ( Општина Сарај )
• од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Славејко Арсов ( Општина Центар )
• од 15:00 до 19:00 часот, корисниците од дел од с. Рашче, (горниот дел кај џамијата ). ( Општина Сарај )