Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Вели дека доаѓа од иднината: Погледнете ја снимката за која тврди дека е од 2120 година (Видео)

Овој човек тврди дека доаѓа од иднината и дека има видео од 2120 година. Видеото е објавено на Јутјуб каналот Apex TV.

На мобилен телефон покажал нешто за кое тврди дека се глетки од Лас Вегас за нешто повеќе од 100 години.

Ноах, како што се нарекува во видеото, тврди дека се вратил во 2018 година по неуспешна тајна мисија и дека снимката која ја поседува ги прикажува последиците од затоплувањето во иднина.

„Црвените облаци се глобалното затоплување. Можете да ги видите секаде“, зборува Ноах во видеото и додава: „Се сеќавам дека беше ужасно врело.“

„Сигурен сум дека работат на тоа во иднината“, сепак ги „охрабрил“ загрижените.

Меѓутоа, неговиот обид не помина добро кај гледачите, за што најдобро сведочат коментарите под видеото.