Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фантастичен трик: Еве како лесно и брзо да провлечете конец низ игла

Ретко кој не знае дека не е лесно да провлечете конец низ мала игла.

Старите кројачи имаат пракса и погодуваат од прва, а останатите не се снаоѓаат баш најдобро.

На Твитер се појави видео кое објаснува како лесно и брзо да провлечете конец низ игла, а кое е прегледано илијадници пати.

Во исечокот прикажана е целата постапка како на најлесен начин да провлечете конец низ мала игла…