Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Одложен вечерашниот концерт во рамки на културното лето “Три круши”

Општина Кисела Вода информира дека поради временските услови, концертот на Дани Димитровска кој требаше да се одржи вечерва, во рамки на културното лето “Три круши”, се одложува.

„Истиот ќе се одржи на 22 јули на Три Круши во 20 часот“, соопшти Кисела Вода.