Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Оставил запалка на седиште во автомобилот. Кога се вратил неколку часа подоцна, имал и што да види (Видео)

Еве зошто никогаш не би требало да оставате запалка во автомобил во топлите денови!

Кајла Ли, од Јужна Каролина, споделила видеозапис на Фејсбук кој во краток рок станал вирален и прегледан е преку 4.5 милиони пати.

Видео снимката на која се гледа растопеното автомобилско седиште открива зошто никогаш за време на летото не би смееле да оставите запалка во автомобил.

Сметаме дека видеото зборува само за себе…