Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Lucky days во „Нептун“ од 9 до 12 јули

Lucky days во „Нептун“! Денови на среќни купувачи од 9 до 12 јули 2018 година со супер понуди, големи попусти и шопинг до 48 рати со happy-кредитот.

„Нептун“ како најголем малопродажен синџир за бела техника и електроника во Македонија е препознатлив по овој концепт на продажба, каде што им нуди на своите лојални купувачи исклучителна можност да набават производи од целокупниот продажен асортиман по промотивни цени и можност да плаќаат до 48 рати.

Сега е вистинско време за шопинг! Акцијата е активна на сите производи од сите категории. Разгледајте ги одличните понуди за: фрижидери, машини за перење алишта, плотни, фурни, клима-уреди, телевизори, компјутери и таблети, па сè до мобилни телефони, мали апарати за домаќинство и апарати за нега и убавина. Секој купувач ќе може да најде нешто соодветно и поволно за себе и својот дом. Посетете ги продавниците на „Нептун“ во Македонија и уверете се самите! Побрзајте, акцијата трае само 4 дена.

Малопродажната мрежа на „Нептун“ 20 години е присутна на македонскиот пазар и во моментот е застапена со 25 продажни места во 21 град во Македонија, а вкупниот број вработени брои над 400.
За да ги погледнете деталите за акцијата и летокот за Lucky days кликнете на линкот: https://www.neptun.mk