Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Излегол во двор со своето куче, но немал појма дека милиметар го дели од смрт (Видео)

Снимката која ја забележала безбедносна камера прикажува маж кој го извадил своето куче во двор.

Меѓутоа, оваа прошетка на дожд би можела да му биде последна во животот бидејќи за малку не го прободела гранка.

Летните дождови и бури погубно влијаат на скапаните гранки на дрвата и на скапаните стебла. Поради тоа треба да бидете внимателни за време на прошетка во парк или во шума.