Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Драматично во Скопје: Запалени четири возила, се слушаат сирени на пжарникарни

фото pixabay

Четири возила попладнево биле запалени на улицата Елисие Поповски Марко во Скопје.

Пожарот бил пријавен во 18 часот и пет минути во противпожарната единица, која интервенирала со три возила и шест пожарникари.
(Макфакс)