Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Утре без вода дел од општина Центар

Поради дефект на водоводна цевка, утре без вода ќе останат корисниците на булеварот Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 33.

ЈП „Водовод и канализација“ соопшти дека интервенцијата ќе почне во 9 часот.